top of page

"Educar no és, com moltes persones pensen, omplir de nocions la ment de

l'alumne sense que aquest se senti veritablement motivat, transformant-lo així en un robot i atrofiant-li la imaginació, la caracterísitica més important de l'home.

Educar és, al contrari, crear les condicions a fi que l'infant pugui desenvolupar tot el seu potencial humà.

Dit d'una altra manera, és ensenyar-lo a conèixer i a investigar en un diàleg

permanent amb els seus companys, i a mantenir viva la seva curiositat, investigant i cooperant fins a la fi dels seus dies."

                                                                                        Félix Carrasquer Launed

Per seguir el nostre dia a dia mireu els nostres blocs!

 

Bon estiu!

Ens retrobem al setembre!

Vols veure com va anar el tercer Passeig Literari?
Clica aquí!
Materials per la pau
Els llibres i la pau van junts de la mà, a la nostra escola el primer que et trobes és aquest petit racó.
On som.

Tot i ser el municipi més extens de la comarca del Baix Penedès som uns dels més desconeguts. Us engresquem a que ens visiteu i veniu a gaudir de l'entorn i la nostra petita escola.

Equip docent

L'equip de professionals que acompanyem i vetllem pels infants de l'escola i ens coordinem i estem amatents a les necessitats quotidianes que sorgeixen a l'escola.

Benvinguda

Us donem la benviguda a l'escola Teresa Godes i Domènech de la Joncosa del Montmell. Ens trobem al bell mig de la serralada del Montmell, un lloc molt maco amb una escola petita que ofereix un espai als infants del municipi on desenvolupar-se i aprendre les competències, les capacitats i les habilitats necessàries per esdevenir persones íntegres, amb valors socials i personals. Un lloc on acompanyar als infants a desenvolupar el seu potencial creatiu, acadèmic i humà. Ens encantarà que ens acompanyeu en aquest camí de construcció permanent!

bottom of page